Menukaart

 

à la carte VIS EN MEER

3-gangen menu

42,50

4-gangen menu

47,50

5-gangen menu

54,50

6-gangen menu

59,50


Bij elk gerecht een bijpassende wijn?

Vraag naar de mogelijkheden.

à la carte VIS EN MEER


Verse oesters uit eigen homarium 

Onze oesters worden geserveerd op ijs met

een shotje Bloody Mary en rode wijnazijn met sjalotjes.


     Fine de Claires 

     € 3,95 p.st

      ½ dozijn € 23,00


     Geay

     € 5,50 p.st.


     Gillardeau

     € 6,25 p.st.

  1. -- - - -

  2. -

Zeebanket Vis en Meer

Ontdek en geniet samen!

Combinatie van kabeljauw, Argentijnse gamba’s, coquilles,

mosselen, kokkels, warm gerookte zalm,

tuinkruiden, knoflook en orzo.


vanaf 2 personen 34.50 p.p

  1. -- - - -

  2. -

Voorgerechten

Tartaar van yellowfin tonijn met gebrande avocado,

yoghurt emulsie en soja parels.

€ 16,50


Dun gesneden langzaam gegaard kalfsvlees

met salsa van rode ui, gepofte knoflook en

krokante asperge punten.

€ 15,00


Scampi Vis en Meer, tomaten salsa en komijn en crème fraiche.

€ 16,50


Vegetarisch voorgerecht.

€ 12,50

  1. -- - - -

  2. -

Soep

De klassieker ‘Bouillabaisse Vis en Meer’.

als voorgerecht   € 12,50

als hoofdgerecht   € 24,50


Licht gebonden velouté van prei,

bereid op de Green Egg bbq met zwarte truffel.

€ 9,50

  1. -- - - -

  2. -

Hoofdgerecht

Geroosterde biologische kippendij van onze Green Egg bbq,

op Thaise wijze met een crumble van cashewnoten.

€ 24,50


Vegetarisch hoofdgerecht.

€ 21,50


Dry aged entrecote met artisjokken,

gegrilde paprika, tuinkruiden en zoete ui. 

€ 30,00


Gebakken roodbaarsfilet

met orzo, scampi’s en kreeftenjus.

€ 24,50


Tarbot.

gewicht prijs.


Sliptongen.

dagprijs.


Nagerechten

VIS EN MEER


Huisgemaakt snickers ijs

met gezouten karamel.

€ 9,00


Crème brûlée

met gesuikerde nootjes en vanille ijs.

€ 9,00


Luchtige frambozen mousse met stracciatella ijs

en crumble van stroopwafel.

€ 8,50


Dame blanche

met advocaat of chocoladesaus.

€ 10,00


Dessert Vis en Meer

€ 8,00


Fromage du jour

“kaasplankje van de dag”. 

€ 12,50


Onze Tip: glas witte wijn ménard of 20 jarige Graham port.