Restaurant Vis en Meer

 

Tel:  0514 591748

Mob: 06 83381833

info@restaurantvisenmeer.nl

Volg ons op Facebook en ontdek onze nieuwe plannen, menu’s en wekelijkse specials

HOME

Over ons


Menukaart

Lunch

Paella (afhaal)


Openingstijden

Terras

                 Contact


    Cadeaubonnen

                 Nieuws

Reserveren:

0514 591748


Lieve Gasten


Ons restaurant is geopend van woensdag tm zondag,

u bent vanaf 17:00 uur van harte welkom.


Elke zondag vanaf 13:00 uur, heerlijk duurt het langst.

Lekker lang lunchen met 5 verschillende

luxe vis en vlees gerechtjes.


Reserveer nu je tafel via 

0514 591748 of info@restaurantvisenmeer.nl

Tot snel.

Team Vis en Meer


Gelieve geen honden in het restaurant.

Menu VIS EN MEER


3-gangen menu 

42,50


4-gangen menu 

47,50


5-gangen menu

54,50


6-gangen menu

59,50


Bij elk gerecht een bijpassende wijn?

Vraag naar de mogelijkheden.

Nagerechten

VIS EN MEER



TIRAMITELLA

Tiramisu met nutella

9,50



PARFAIT

Luchtige parfait van kaneel, cranberry en merengue

9,50




DAME BLANCHE

met advocaat of chocoladesaus

10,00




KAASPLANKJE

met bijpassend garnituur

12,50


Lunchen op zondag

VIS EN MEER



HEERLIJK DUURT HET LANGST



Elke zondag vanaf 13:00 uur is het restaurant geopend

voor een lekker lange lunch

met 5 verschillende luxe vis en vlees gerechtjes.


Geniet van een ontspannen lunch

in ons restaurant.


€ 55,00 p.p.

inclusief een glas bubbels.



Reserveer een tafel:

0514-591748 of info@restaurantvisenmeer.nl

(Wanneer u later dan 13:00 uur wil komen is dat geen probleem).

Zoekt u een fijne vakantiebestemming in de omgeving van de Friese Meren?

Dan is Woudsend een knus en gezellig dorp om uw vakantie te vieren.

Vakantiehuis

“De Oude Zeilmakerij

is omgetoverd

tot een heerlijk groot vakantiehuis voor 2 tot 8 personen.

à la carte VIS EN MEER


Verse oesters uit eigen homarium 

per stuk 3,50

1/2 dozijn 19,50


Voorgerechten

VIS EN MEER SPECIAL

Combinatie van gamba’s, coquilles en mosselen

met verse tuinkruiden in hete knoflookolie en knoflookbrood.

16,50


VITELLO TONNATO

met verse tonijn,

of

VITELLO TARTUFATA

met truffelmayonaise, crumble van zwarte olijf en kapperappeltjes.

16,50


Soep

BOUILLABAISSE VIS EN MEER

als voorgerecht 10,00

als hoofdgerecht 24,50


Hoofdgerecht

TARBOT gewichtsprijs

SLIPTONGEN dagprijs


RUNDER STOOF

van black Angus met gestoofde witlof en aardappelmousseline.

25,00


ENTRECÔTE

met wilde spinazie en bearnaisesaus.

29,50


vakantiehuis
De Oude ZeilmakerijVakantiehuis_de_oude_Zeilmakerij.html

Paella

VIS EN MEER v.a. 4 personen

29 oktober 2023 bij Parkhotel Tjaarda!

Op dit jaarlijkse event kunt u met een ‘Touch of Gold’ genieten van heerlijke gerechten die onze chefs live voor u koken en waar de mooiste wijnen uit onze kelders naar worden geserveerd.

We hebben prachtige partners uitgenodigd die hun luxury lifestyle aan u zullen presenteren.

We verwennen deze middag dus niet alleen met fantastisch eten maar een echte luxe middag uit! Onze gerechten kunt u zelf halen bij de verschillende stands, op uw eigen tempo en volgorde. Een heuze Walking Lunch*!

We beginnen de middag om 15.00 met een glas Laurent-Perrier Champagne en daarna zal de markt geopend worden. U kunt tot 18.30 genieten van al het moois wat Fryslân Culinair te bieden heeft.

Wilt u er bij zijn? Schrijf u nu in via het inschrijfformulier of bij één van de aangesloten restaurants.

Bent u een pashouder van Fryslân Culinair? Als dank voor uw bijdrage aan de vereniging hebben we speciaal voor u een gereduceerd tarief**. Vul uw pasnummer in bij de reservering


* Deze middag is een lopend/staand event. Er zijn geen zitplaatsen beschikbaar.

** Maak de reservering met de naam van de pashouder. Alleen op deze manier kunnen wij het pashouders tarief rekenen.

Aangepaste openingstijden:


Zondag 15 oktober geen lunch, open vanaf 17:00 uur voor diner.

Zondag 29 oktober geen lunch i.v.m. evenement van Fryslân Culinair in Tjaarda hotel Oranjewoud;


Op zondag serveren wij in november en december geen lunch,

wij zijn vanaf 17:00 uur geopend voor diner.


Vanaf 24 december t/m 4 januari zijn wij met vakantie.