Menukaart

 

Menu VIS EN MEER

3-gangen menu

42,50

4-gangen menu

47,50

5-gangen menu

54,50

6-gangen menu

59,50


Bij elk gerecht een bijpassende wijn?

Vraag naar de mogelijkheden.

Nagerechten

VIS EN MEER



DESSERT VAN HET MENU

Vraag de bediening naar het dessert.

8,50



CRÈME BRÛLÉE

met gesuikerde nootjes

8,50



DAME BLANCHE

met advocaat of chocoladesaus.

10,00



KAASPLANKJE

met bijpassend garnituur.

12,50

à la carte VIS EN MEER


Verse oesters uit eigen homarium 

per stuk 3,50

1/2 dozijn 19,50


Voorgerechten

VIS EN MEER SPECIAL

Combinatie van gamba’s, coquilles, tuinkruiden en knoflook

16,50


RUNDERCARPACCIO

Van rib eye  13,50

met scampi’s  16,50


Soep

BOUILLABAISSE VIS EN MEER

als voorgerecht 10,00

als hoofdgerecht 24,50


Hoofdgerecht

TARBOT gewichtsprijs

SLIPTONGEN dagprijs


ENTRECOTE

met wilde spinazie en bearnaisesaus 29,50